- Berichten
- 126
Wellicht dat het een idee is, om een aparte sectie op het forum te maken voor rub reviews?
En dan onderverdeeld in store bought en custom made rubs?
OK ik ben schuldig, maak vaak gebruik van kant en klare rubs, dit om mijn keukenkastjes niet te laten uitpuilen met losse kruiden (BBQ kruiden bewaar ik ergens anders), en omdat ik graag wat verschillende soorten smaken in mijn arsenaal heb.
Als je hiervoor een sectie zou hebben, waarin een rub besproken wordt, en de meningen van anderen kan lezen, weet je gelijk of het aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur.
Hetzelfde zou je kunnen doen met sauzen, dan krijg je dus uiteindelijk 4 secties:
Store bought rub review
Custom made rub review
Store bought saus review
Custom made saus review
In de review beschrijf je de ingredi?nten (indien bekend), de smaak, de pittigheid en op welk stuk vlees je het getest hebt.
Zou hier animo voor zijn?
En dan onderverdeeld in store bought en custom made rubs?
OK ik ben schuldig, maak vaak gebruik van kant en klare rubs, dit om mijn keukenkastjes niet te laten uitpuilen met losse kruiden (BBQ kruiden bewaar ik ergens anders), en omdat ik graag wat verschillende soorten smaken in mijn arsenaal heb.
Als je hiervoor een sectie zou hebben, waarin een rub besproken wordt, en de meningen van anderen kan lezen, weet je gelijk of het aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur.
Hetzelfde zou je kunnen doen met sauzen, dan krijg je dus uiteindelijk 4 secties:
Store bought rub review
Custom made rub review
Store bought saus review
Custom made saus review
In de review beschrijf je de ingredi?nten (indien bekend), de smaak, de pittigheid en op welk stuk vlees je het getest hebt.
Zou hier animo voor zijn?