- Berichten
 - 46
 
Vandaag spareribs gemaakt uit het boek van Noskos, geheel volgens recept.
Helaas schromelijk mislukt. Achteraf gezien zat er denk ik veel te weinig vlees om de botten, plus dat de Q een tijdlang rond de 140 graden gehangen heeft, moest alles bijna dicht zetten om hem op 120 te krijgen( koepel temperatuur).
Misschien zat ook mijn kolenmand te vol.
Anyway, gelukkig kan er nog wat in de koelkast van de spareribs expres
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			Helaas schromelijk mislukt. Achteraf gezien zat er denk ik veel te weinig vlees om de botten, plus dat de Q een tijdlang rond de 140 graden gehangen heeft, moest alles bijna dicht zetten om hem op 120 te krijgen( koepel temperatuur).
Misschien zat ook mijn kolenmand te vol.
Anyway, gelukkig kan er nog wat in de koelkast van de spareribs expres
	
	
	
	
			
			
