BasBQ
Beef en Steak

Mini pulled pork

Eddeped

Pitmaster
 
 
 
Berichten
764
Tussen al het geweld van procureurs en halve schouders en nachtsessies  ben ik van mening dat een stuk van een kilo niet onder doet voor een stuk van een 2 a 3 kilo. Correct me if. I'm wrong. Ziehier mijn resultaat een procureur van 1 kg, vanmorgen om 8u op de bbgq en om 15.30 een kerntemp van 89C.
Stuk nadat het van de bbq kwam
ca468df3731c7363fd7a6124afeed611.jpg

De binnenkant
a8ee90bf7fe17d531b7edc8bd4672d24.jpg

Wat er overblijft na het pullen
b8e8859ac70ed059ddd55044700af0a9.jpg

Bedankt voor het kijken. Oh ja de rub was de Pecan rub van Simply Marvelous, lekkere pittige rub. Is helaas alweer op gauw weereens wat bestellen bij Hugo.
 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.767
Nee, ik zie zo een twee drie ook geen verschil, maar ik heb nog niet geproefd....;)
 

Mac

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.494
Deze ziet er prachtig uit hoor Eddeped.
Het gaat niet om de grote, maar wat je er mee doet  ;)

Mac
 

Big-T

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
2.093
zoals veel vrouwen beweren: 'Size doesn't matter' ;)
 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.767
Eddeped zei:
Oeps net op :-\

Mooi is dat ;) Als het maar fijn gesmaakt heeft, jatochnietdan....
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
19.083
Ook al heb je een kleintje, het is toch een varkentje waard. Gefeliciteerd
 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.363
pulled pork doet het altijd goed.
gefeliciteerd met je knorretje
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.742
Gefeliciteerd met je knorretje!
 

Mike v R

Forum Meubilair
 
 
 
 
Berichten
10.409
Lekker PP.
Gefeliciteerd met je knorretje.
 

Eddeped

Pitmaster
 
 
 
Berichten
764
Hoera, toch een knorretje, bedankt  :)
 

riona

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.911
Ik heb in het begin ook wel zo iets gedaan maar het gaat er om dat het vet zich kan omzetten naar gelantine en dat vraagt nou die  tijd
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.742
Vet zal zich nooit omzetten naar gelatine, bindweefsel wel. Daar is tijd voor nodig, maar dat is veel korter dan dat het plateau duurt. Het lange blijven hangen op ??n temperatuur komt door verdamping van vocht aan het oppervlak, door je vlees in te pakken bij de zone fiets je er zo doorheen met een beter resultaat.
 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.767
Dat zeg ik.... ;)
 

brownier

Kooltjesharker
 
 
Berichten
175
Ziet er heel mooi uit, zo te zien een sappig en smakelijk stukje vlees.
Gefeliciteerd met het knorretje.
Welke temperatuur heb je aangehouden en wat heb je gestookt?
 

Eddeped

Pitmaster
 
 
 
Berichten
764
brownier zei:
Ziet er heel mooi uit, zo te zien een sappig en smakelijk stukje vlees.
Gefeliciteerd met het knorretje.
Welke temperatuur heb je aangehouden en wat heb je gestookt?
Ik zat rond de 110C, ik had kokosbriketten van Fire Up. Vlees was supermals en het vet was mooi gesmolten kon je er zo afschrapen
 

brownier

Kooltjesharker
 
 
Berichten
175
Krijg zin in zo'n stuk vlees. Ga maar eens kijken of ik ergens zo'n stuk kan scoren. Stuk van een kilo voor ons vieren ook net mooi.
Mooi project voor komend weekend.
 
Bovenaan Onderaan