- Berichten
- 3.095
Simpel recept: koop ossenhaas. Bak heel kort en heel heet om en om bruin. PEZO erop, evt beetje kruiden en inpakken in een plakje bladerdeeg. Dan kort op de Q tot bladerdeeg goudbruin en het vlees liefst niet te heet

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Bij mij ca 220 graden. Maar hou je er niet teveel aan vast, want het is sterk afhankelijk van de dikke van je vlees. Vlees wil je ros? houden, terwijl het deeg wel gaar en bruin moet worden.Edwin zei:Nice! Hoe heet was de Q voor dit lekkers?
Nope. Peper/zout. Aan ossenhaas doe ik zo weinig mogelijk.BBQ68 zei:Lekker hoor! Heb je nog iets bijzonders gedaan met de ossenhaas?
El Fumarole zei:Nope. Peper/zout. Aan ossenhaas doe ik zo weinig mogelijk.BBQ68 zei:Lekker hoor! Heb je nog iets bijzonders gedaan met de ossenhaas?
Origineel zat dit trouwens in een jasje van ganzenlever. Dit is de quick versie![]()