- Berichten
- 34
Eindelijk de tijd genomen voor mijn eerste post hier.
Gisteren aan de slag gegaan met wat rundsgehakt, kaas en spek, resultaat was heerlijk.
Rundsgehakt gekruid met pezo, uipoeder, lookpoeder, wat worcestershire saus, parmezaan in geraspt, en nog wat stockyard all purpose bbq rub.
balletjes gemaakt en platgedrukt. En hier een stukje mozzarella ingevouwen.

Omdat de balletjes wat groot waren vond ik 2 lapjes spek niet ongepast.

Nog wat rub bovenop en klaar.


Wat houtskool gestart in mijn mini starters en daarmee 1 volle weber brikettenhouder aangestoken samen met een stuk druiventak. Het duurde even voor de weber op temperatuur was maar hij bleef zonder veel bijregelen mooi stabiel rond de 120 graden.
Tegen het einde aan de moinks ingesmeerd met sweet baby ray's honey barbecue sauce.
Dit gaan we meer doen.

Gisteren aan de slag gegaan met wat rundsgehakt, kaas en spek, resultaat was heerlijk.
Rundsgehakt gekruid met pezo, uipoeder, lookpoeder, wat worcestershire saus, parmezaan in geraspt, en nog wat stockyard all purpose bbq rub.
balletjes gemaakt en platgedrukt. En hier een stukje mozzarella ingevouwen.

Omdat de balletjes wat groot waren vond ik 2 lapjes spek niet ongepast.

Nog wat rub bovenop en klaar.


Wat houtskool gestart in mijn mini starters en daarmee 1 volle weber brikettenhouder aangestoken samen met een stuk druiventak. Het duurde even voor de weber op temperatuur was maar hij bleef zonder veel bijregelen mooi stabiel rond de 120 graden.
Tegen het einde aan de moinks ingesmeerd met sweet baby ray's honey barbecue sauce.
Dit gaan we meer doen.
