BasBQ
Beef en Steak

Mijn variant Memphis Dry Ribs

 
 
 
 

Jappert

Gemarineerd
Berichten
1.041
Na de wederom zeer inspirerende blog van Dennis heb ik besloten om ook eens Dry Ribs te maken.

Aangezien ik niet alle ingredienten in huis had heb ik her en der de Rub getweaked. Het was fingers crossed maar het pakte prima uit.

55004CDC-4503-4E87-BF62-FD4BA95E00D8_zpsfgxuhbzo.jpg


Eindelijk weer een rede om de UDS uit de mottenballen te halen

C8B2C267-6E00-493E-AB3A-1C36424F4962_zpswy1ro37c.jpg


1CB6018D-E446-4BDD-A78D-1FDB15DA7226_zpsc2jkmjzq.jpg


Tijdje op weg nog voor het moppen

73C82D02-7B5B-4C88-8D89-B1604E8C165B_zpsizvwahq7.jpg


Door het moppen komt het vocht op de kolen, en dat geeft een heerlijke damp.

36A2EEC8-CA57-41AB-8931-3F23B96007BE_zps2qjt7oga.jpg


5232ED1E-7D63-4072-ACA6-8FF4B45F2219_zpsdokjjpu1.jpg


En dan de Dry Rub er op

31C96615-61E7-4AB8-BED4-8565D2CE9BF7_zps5qqj2fpq.jpg


Het was een heerlijke afwisseling op het normale ribs menu. Super subtiele smaken en mals genoeg. Is een blijvertje voor wanneer de sessies wat korter moeten zijn.
 
Zo, die zien er meer dan goed uit
 
Zien er prima uit
 
Lekker h?? ;)
 
Lekker hoor. Ziet er goed uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan