Paola
Vuurmaker
- Berichten
- 55
Vandaag heb ik mijn nieuwe accessoire geprobeerd. Een BGE plancha. Dus heb ik een soort loaded aardappelen gemaakt.
Aardappelen in blokken gesneden en gemarineerd met olie, zout en paprika poeder. Indirect laten grillen gedurende 30 minuten en daarna 10 minuten afbakken op de airfryer.
Daarna heb ik kip filet in reepjes gesneden en gemarineerd met olie, sojasaus en bbq saus.
Dit heb ik in de plancha gebakken met reepjes paprika en rode ui.
Geserveerd met zelfgemaakte knoflooksaus en shirazi salade (tomaten, komkommer in brunoise gesneden, gekruid met sumac, zout en EVOO)
Het was super lekker!
Tips voor de plancha te poetsen en onderhouden zijn van harte welkom!
Fijn vrijdag
Aardappelen in blokken gesneden en gemarineerd met olie, zout en paprika poeder. Indirect laten grillen gedurende 30 minuten en daarna 10 minuten afbakken op de airfryer.
Daarna heb ik kip filet in reepjes gesneden en gemarineerd met olie, sojasaus en bbq saus.
Dit heb ik in de plancha gebakken met reepjes paprika en rode ui.
Geserveerd met zelfgemaakte knoflooksaus en shirazi salade (tomaten, komkommer in brunoise gesneden, gekruid met sumac, zout en EVOO)
Het was super lekker!
Tips voor de plancha te poetsen en onderhouden zijn van harte welkom!
Fijn vrijdag

Laatst bewerkt: