Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Mooie aankoop, zit ook al in mijn winkelmandje. Maar ik twijfel of ik die van de Makro wil of deze. Die van de Makro past mooi bij mijn zwarte XL, maar daar moet ik een behoorlijk eind voor rijden (minimaal twee uur heen naar Duiven, Breda of nog langer naar Nuth).
Vrijdag is hij binnengekomen! Mijn Black Bastard Large!
Het voelde als Sinterklaasavond, al die doosjes uitpakken met al die fijne accessoires en daarna het nest in elkaar schroeven.
Had wel even een momentje 'wat nu?!' toen de Bastard in het nest moest worden geplaatst. Maar even de spieren gespannen en tilde de keramische buitenkant vrij makkelijk in het nest.
En dan die maagdelijke binnenkant....
Dus gelijk maar vuur maken!!
En gelijk maar even een picanha lekker gegrild met een geweldige reverse sear (het haar op mijn handen en onderarmen is compleet weg, maar wat een vlammen-feest).
Bij de IKEA van die handige thermometers gezien en gelijk maar twee meegenomen.
Nog niet gebruikt, maar ben benieuwd naar ervaringen hier op het Genootschap.
Mooie aanschaf die black basterd, maar een picanha op een Q met een vaste deksel vind ik net wat minder handig. Ik pak daar gewoon mijn oude weber 57 voor van stal, dat scheelt heel wat haar op de onderarmen....
Was een mooie reverse sear, eerst indirect tot 48 graden kern... en hem toen af fikken.
Ondanks het gebruik van een goede lange tang zijn er wel een paar haartjes op mijn handen verloren gegaan, maar that's it! Minimaal haarverlies dus. Een picanha is echt goed te bereiden op een kamado... Al weet ik niet wat voor vlammenzee Structor cre?ert met zijn picanha's...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.