- Berichten
- 323
Van onze forum sponsor BASBQ uit Udennice van waar heb je deze aub wekt mijn interesse
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Van onze forum sponsor BASBQ uit Udennice van waar heb je deze aub wekt mijn interesse
Ik heb dit systeem https://www.baptist.nl/houtbewerker...MI87n7sqWV6gIVROd3Ch0hCA45EAYYASABEgJitvD_BwE met diverse hulpstukken en cbn wiel en diamantsteen. Daar zit niet mijn probleem wel in de vaatwasser.Ja, daar vreesde ik al voor...
Voor mijn global messen heb ik een Minosharp gekocht. Daarmee krijg ik ze altijd wel goed mee scherp. Maar dit wordt ook aangeraden door global zelf. Bij de forged zie ik niets behalve naar een messenslijpper te gaan..
Verstuurd vanaf mijn Nokia 7 plus met Tapatalk
Ik heb ook Global messen en heb daarvoor op aanraden van Global ook een Minosharp messenslijper aangeschaft. Wat mij betreft werkt dat prima.Voor mijn global messen heb ik een Minosharp gekocht. Daarmee krijg ik ze altijd wel goed mee scherp. Maar dit wordt ook aangeraden door global zelf.
De vraag was eig of die Minosharp ook gebruikt kan worden voor de messen van forged?Ik heb ook Global messen en heb daarvoor op aanraden van Global ook een Minosharp messenslijper aangeschaft. Wat mij betreft werkt dat prima.
Hoi, mooie aankoop, als ik het mag vragen. Waar heb je de Picosuma delen gekocht?Wat bakjes en spiezen voor het spit en een Bricknic
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Gewoon heet stoken bij je volgende sessie en even met goede borstel er overheen.. that's it.. je kan ook met een halve ui of anti-aanbak sproei voor de sessie wat beperken wat er achterblijft.. alhoewel met sausjes en uitjes dit bijna altijd zorgen voor bakrestjes..Omdat ik graag de smashburger wil gaan maken na het zien van het YouTube-filmpje van @noskos , heb ik via marktplaats deze gietijzeren bak-/grillplaat van Le Creuset gescoord.
Later ga ik natuurlijk kijken wat ik er nog meer voor lekkere dingen mee kan maken.
Nu nog even uitvogelen hoe ik ‘m verantwoord kan schoonmaken (zijn niet mijn etensresten die erop zitten) en of ik ‘m dan echt niet opnieuw hoef te “seasonen”, omdat hij van geëmailleerd gietijzer is.
Met alles wat er hierover op dit forum al is geschreven, ben ik voorlopig vast wel even zoet.
Iemand die het juiste draadje weet, verdient eeuwige roem.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Thnx voor de tip!Gewoon heet stoken bij je volgende sessie en even met goede borstel er overheen.. that's it.. je kan ook met een halve ui of anti-aanbak sproei voor de sessie wat beperken wat er achterblijft.. alhoewel met sausjes en uitjes dit bijna altijd zorgen voor bakrestjes..
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Thanks voor de tip, was nog op zoek naar een goedkoop bbqbestendig sauspannetje. Als het toch niks is, is €4 geen aderlating. En voor €15 een grillplaat van 30 cm? Top, zeker het proberen waard. Als het niks is laat ik het weten.Bij de AH in de aanbieding. Gietijzeren pannen van het merk Gusta. Is het verstandig om deze de eerste keer al te seasonnen? En op de verpakking staat met water of zeep. Ben meerdere keren hier tegen gekomen dat zeep uit den boze is. Klopt dat? En al gelijk voor de eerste keer? Kan dit nergens terug vinden op de pannen. Alvast bedankt voor de tips.
Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk