Slow cooking op mijn gasser lukt, maar vraag maar niet hoe. Moet hem goed inpakken met alu folie om de temperatuur een beetje stabiel te krijgen. Nu heeft het bbq virus me goed te pakken, net te laat, want de gasser is slechts een maand oud. Dus BGE is een no-go. (nu nog) O
Al snel kwam de UDS op mijn radar. Zeer goede verhalen en naar aanleiding van Wouter zijn verslag http://www.bbqgenootschap.nl/forum/diy/mijn-uds-project-en-2-linker-handen!/ de stoute schoen aangedaan.
Afgelopen week kwam deze binnen:
Nu al een beauty, al zeg ik het zelf
Kolenmandje ook al binnen:
En vandaag bezoekje aan Hornbach:
Wat meten en tekenen gaatjes boren en voila:
Zo lekker bezig, dus hoogte RVS rooster bepalen...25 cm maar aangehouden, dan kan BCC er ook op:
Niet slecht voor een kantoorgast.
Binnenkort meer.

Al snel kwam de UDS op mijn radar. Zeer goede verhalen en naar aanleiding van Wouter zijn verslag http://www.bbqgenootschap.nl/forum/diy/mijn-uds-project-en-2-linker-handen!/ de stoute schoen aangedaan.
Afgelopen week kwam deze binnen:

Nu al een beauty, al zeg ik het zelf

Kolenmandje ook al binnen:

En vandaag bezoekje aan Hornbach:

Wat meten en tekenen gaatjes boren en voila:

Zo lekker bezig, dus hoogte RVS rooster bepalen...25 cm maar aangehouden, dan kan BCC er ook op:

Niet slecht voor een kantoorgast.

Binnenkort meer.