BasBQ
Beef en Steak

mijn eerste pulled pork

 
 

Casper

Sprokkelaar
Berichten
31
foto1_zps87388810.jpg


gisteren volgens wedstrijdrecept ingesmeerd met rub en geinjecteerd
foto2_zpsfed08d65.jpg

na een uurtje of 3 lekker ingesmeerd met de saus
foto1_zpsf0d9ecae.jpg

ingepakt in al.folie
foto2_zpsdfa99423.jpg

10 uur erop en om 16.15 heeft hij zijn temp. bereikt(vlees 1800 gr.)
foto3_zps25af6a1b.jpg

kinderen mogen het werk doen
foto4_zps96a7e917.jpg

een volle schaal met lekker vlees
foto5_zps667b213e.jpg

en lekker op het broodje,vind hem goed gelukt en smaakt heerlijk
 
Mooi werk Sander, gefeliciteerd met je knorretje!
 
Ziet er heerlijk uit...

Zul jij moet zijn zeg...  :p

gefeliciteerd met je stickert...
 
Gefeliciteerd met je knorrie,  en dat ziet er weer smakelijk uit.
 
lekker hoor, gefeliciteerd met je varkentje  :)
 
Hay Sander





Gefeliciteerd met KNOR :D
 
Gefeliciteerd met je knorretje.
En wat een lekker broodje PP.
 
Ik lust ook wel een broodje
 
Proficiat met je Knorretje.
 
Mooie run, eerste PP blijft iets moois.
 
Had in begin moeite met de tempratuur.
Had 10 warme kooltjes op de koude gelegd maar die stonden binnen een kwartier ook te gloeien.
Heb er toen wat af gehaald omdat hij te warm werd.
Misschien iemand tip of truck om de temp. Beter onder controle te krijgen ?
Hij smaakte evengoed heerlijk
 
welke methode had je gebruikt in je bbq?
 
GefeliciKnorried!
 
Sander zei:
Had in begin moeite met de tempratuur.
Had 10 warme kooltjes op de koude gelegd maar die stonden binnen een kwartier ook te gloeien.
Heb er toen wat af gehaald omdat hij te warm werd.
Misschien iemand tip of truck om de temp. Beter onder controle te krijgen ?
Hij smaakte evengoed heerlijk

Volgens mij heeft het met de toevoer van je zuurstof te maken dan.
Het "kijken"  onder de kettle geeft ook weer zuurstof, dus zorg je ongewild voor nog meer "brandstof"...
Van onder dichtknijpen is volgens mij hier de juiste werkmethode...

Daarnaast gebruik ik een bak heet water om de temp "stabiel"  te houden rond de 107-115 graden...
 
Terug
Bovenaan Onderaan