- Berichten
- 46
Zoals ik al had aangegeven, ik wil pulled pork maken :-D
Ik heb 1,45 Kg varkensnek, een stukje kleiner dan de meeste hier mee werken, maar gezien het mijn eerste keer is, en ik maar voor 4 man kook leek me dit een goed begin.
Ik heb hem gisteren avond ingesmeerd met mosterd en de premade rub voor pulled pork van Noskos gebruikt.
Ik kwam er toen ook achter dat we geen plastic folie meer hadden, dus maar in de alu folie en dan de koelkast in.
Vanochtend om 8 uur ben ik begonnen met de BBQ gereed maken, wat meer tijd genomen om de BBQ op temperatuur te krijgen voor ik er uberhaupt mee ging beginnen.
Dat lijkt goed te zijn geholpen.
Op dit moment heb ik de temperatuur van de ketel op 114C en de kerntemperatuur is nu op 31C (begon op 11C)
Ik ben benieuwd hoe dit verder zal gaan en zal jullie op de hoogte houden
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ik heb 1,45 Kg varkensnek, een stukje kleiner dan de meeste hier mee werken, maar gezien het mijn eerste keer is, en ik maar voor 4 man kook leek me dit een goed begin.

Ik heb hem gisteren avond ingesmeerd met mosterd en de premade rub voor pulled pork van Noskos gebruikt.
Ik kwam er toen ook achter dat we geen plastic folie meer hadden, dus maar in de alu folie en dan de koelkast in.
Vanochtend om 8 uur ben ik begonnen met de BBQ gereed maken, wat meer tijd genomen om de BBQ op temperatuur te krijgen voor ik er uberhaupt mee ging beginnen.
Dat lijkt goed te zijn geholpen.
Op dit moment heb ik de temperatuur van de ketel op 114C en de kerntemperatuur is nu op 31C (begon op 11C)
Ik ben benieuwd hoe dit verder zal gaan en zal jullie op de hoogte houden


Sent from my iPhone using Tapatalk