BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste pulled pork

 

Woodpecker

Kooltjesharker
Berichten
143
Gisteravond begonnen met de procureur in de rub te zetten en te injecteren volgens recept van Noskos. Als rub heb ik magic dust gebruikt.

9c94f26201e2fe881de8c0f6baf155bb.jpg


Vanochtend ging de UDS aan

8daaaea974072585e21a668f43f466f4.jpg


Na 4 uur was de 74 gr bereikt. Tijd om te lakken.

7b86c9726473be1ed577229e9936da15.jpg


Twee uur later ingepakt en nog 1,5 uur terug op de UDS tot de 88 gr bereikt was.

Na een uurtje rusten werd het tijd om de trekzeug uit elkaar te trekken.

https://vimeo.com/182294924

27f17204c83e95e4995216e73098ed2b.jpg


Nu gaat ie de vriezer in zodat we volgende week zaterdag er van kunnen genieten onder genot van whisky's
 
Snelle run! Ziet er lekker uit.

Mooie Drum Smoker heb je


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
lekker hoor
 
Lekker!
 
lekker! Mooie run en mooie UDS heb je
 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Allen bedankt voor jullie reactie.
Zaterdag wordt het resultaat beoordeeld. Hopelijk zijn ze dan net zo stil als bij mijn spareribs
 
Ziet er goed uit! En nog best snel klaar ook!
Ben benieuwd naar de reacties.
 
Woodpecker zei:
Allen bedankt voor jullie reactie.
Zaterdag wordt het resultaat beoordeeld. Hopelijk zijn ze dan net zo stil als bij mijn spareribs
Ik zit nog even te kijken naar je binnenkant van de UDS, hij ziet er wel roestachtig uit van binnen. Heb je hem wel gepolijst en ingebrand met crisco of een ander vet? De binnenkant van een BarrelQ roest namelijk heel erg hard ondanks dat het al een bbq is. (heb het zelf ondervonden)

Ben gewoon benieuwd


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Binnenkant is idd roestig geworden. Ik had hem wel met crisco ingebrand maar wellicht te zuinig geweest
 
De pulled pork was een groot succes. De heren waren unaniem, zo lekker hadden ze nog nooit gehad

De whisky's waren ook weer top

fdb1db7c4ce8c8b866daf8b4b4df3226.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan