De procureur (1,8 kg) waar het allemaal omgaat vandaag!
		
		
	
	
		 
	
De tools:
		 
	
		 
	
		 
	
De rub ingredi?nten
		 
	
		 
	
		 
	
De Injectie-mix spullen
		 
	
Injecteren maar....
		 
	
Rubbben maar....
		 
	
Alle ingredi?nten die ik gebruikt heb voor de rub, injectie-mix, glace/eindsaus
		 
	
Eindsaus/Glace
		 
	
Inpakken maar voor een nachtje rusten
		 
	
Om 09:00 uur gaat de weber kogel aan en zullen we eens zien of mijn eerste PP gaat lukken.
Gisteren toch redelijk lang in de keuken gestaan om alles voor te bereiden....(eerste keer he )
)
PS...mocht je aan of opmerkingen hebben dan zijn alle tips welkom.
Hij is al klaar ...oeps. Iets te veel kolen in het begin er op gedaan vermoed ik want hij is te vaak boven de 121 graden geweest. De onderste ventilator stond vaak helemaal dicht. Verder lijkt alles goed te zijn gegaan. Het vocht is voldoende en de procureur ziet er smaakvol uit.
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
Het resultaat
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
Het smaakte heerlijk!! 
  
  
  
  
  
  
 
Ik ga het weekend mijn eerste PP maken.
Alles is binnen en besteld maar ik heb een vraag over de kruiden.
In deze rub (http://www.bbq-nl.com/2009/07/southern-succor-pork-rub.html) zit mosterd poeder. Ik heb vandaag bij de AH gemalen mosterdzaad gekocht omdat ik het niet gevonden kreeg.
http://www.ah.nl/producten/product/wi216659/verstegen-strooier-mosterdzaad-gemalen
		 
	
2 vragen)
* Is gemalen mosterdzaad hetzelfde als mosterdpoeder?
* Moet ik met de iGrill2 nog ergens rekening mee houden? Beide probes in het vlees steken (procureur van 2,5kg)?
	
		
			
		
		
	
				
			 
	De tools:
 
	 
	 
	De rub ingredi?nten
 
	 
	 
	De Injectie-mix spullen
 
	Injecteren maar....
 
	Rubbben maar....
 
	Alle ingredi?nten die ik gebruikt heb voor de rub, injectie-mix, glace/eindsaus
 
	Eindsaus/Glace
 
	Inpakken maar voor een nachtje rusten
 
	Om 09:00 uur gaat de weber kogel aan en zullen we eens zien of mijn eerste PP gaat lukken.
Gisteren toch redelijk lang in de keuken gestaan om alles voor te bereiden....(eerste keer he
 )
)PS...mocht je aan of opmerkingen hebben dan zijn alle tips welkom.
Hij is al klaar ...oeps. Iets te veel kolen in het begin er op gedaan vermoed ik want hij is te vaak boven de 121 graden geweest. De onderste ventilator stond vaak helemaal dicht. Verder lijkt alles goed te zijn gegaan. Het vocht is voldoende en de procureur ziet er smaakvol uit.
 
	 
	 
	 
	 
	 
	Het resultaat
 
	 
	 
	 
	Het smaakte heerlijk!!
 
  
  
  
  
  
  
 
Ik ga het weekend mijn eerste PP maken.
Alles is binnen en besteld maar ik heb een vraag over de kruiden.
In deze rub (http://www.bbq-nl.com/2009/07/southern-succor-pork-rub.html) zit mosterd poeder. Ik heb vandaag bij de AH gemalen mosterdzaad gekocht omdat ik het niet gevonden kreeg.
http://www.ah.nl/producten/product/wi216659/verstegen-strooier-mosterdzaad-gemalen
 
	2 vragen)
* Is gemalen mosterdzaad hetzelfde als mosterdpoeder?
* Moet ik met de iGrill2 nog ergens rekening mee houden? Beide probes in het vlees steken (procureur van 2,5kg)?
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		
 
 
		
