BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste PP

 

sjdehaan

Vuurmaker
Berichten
75
Al 2 maanden lag er een procureur van ongeveer 2kg in de diepvries, en omdat ik toch wel heel benieuwd was hoe dit ging en smaakt, het stuk vlees er halverwege de week uitgehaald. Eerst ingerubt met Southern Succor Pork Rub.
a5uty6us.jpg

za6ugydu.jpg


Vrijdagochtend was het zover. Om 10 uur sochtends was de WSM op tempratuur, en kon het lange wachten beginnen.
tyru5u5e.jpg


3 uur smiddags was hij in de zone aangekomen waar hij ongeveer 3 uren in heeft gezeten.
aveqe5aq.jpg


Eenmaal uit de zone verwacht dat hij nu wel snel naar de 88 gr zou stijgen, maar dat viel tegen. Uiteindelijk was het toch nog 3 uur snachts dat 88gr werd bereikt. Ingepakt in folie en gaan slapen. De volgende ochtend gepulled.
babebyta.jpg

e9ysu7u6.jpg


De bedoeling was om het in te vriezen, maar omdat er smiddags familie langs kwam maar besloten om het dan te serveren. Broodjes gehaald, coleslaw gemaakt.
e8y4usyb.jpg


Smiddags de PP verwarmd in de stoomoven en 8 broodjes gemaakt.
a4y2uzut.jpg


De smaak was voortreffelijk, en alleen maar lovende woorden van de familie.

Het lange wachten was de moeite waard.



 
Mooie reportage Sijbrand, gefeliciteerd met je knorretje.
 
Gefeliciteerd met je knorretje. Broodje ziet er geweldig lekker uit  :)
 
Goed gedaan, en gefeliciteerd!
 
Altijd leuk om weer een eerste sessie te zien! Gefeliciteerd met je knorretje!
 
Altijd lekker! Gefeliciteerd met knor!
 
lekker hoor, gefeliciteerd met je knorretje
 
Mooi gemaakt mooi knorretje van harte, ook onze er varing al je het laat proeven is het op.
 
Goed bezig geweest. En het is inderdaad verdraaid lekker spul!!!
 
Mooi hoor! Gefeliciteerd! Pas invriezen als je vol zit ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan