Vandaag is het zover: m'n eerste PP op de Weber.
Gisteren vast wat voorbereidingen getroffen:
Nadat ik vorige week 2,5 liter BBQ saus volgens het recept van Noskos heb gemaakt, ook de basic rub van Noskos op het vlees gedaan.
Een Noskos Pulled Pork eigenlijk....
Ligt er nu een 1,5 uur op, temperatuur rooster: 118 graden, vlees temperatuur: 40 graden.
De bedoeling is om hem volgens het wedstrijd recept van Noskos te bereiden.
Ik heb e.e.a. gelezen over de zone, maar het is me nog niet duidelijk wanneer deze precies begint, ook het punt wanneer je het vlees in de glaze zet is voor mij nog enigszins een raadsel...
Hopelijk kom ik er nog op tijd achter

Gisteren vast wat voorbereidingen getroffen:
Nadat ik vorige week 2,5 liter BBQ saus volgens het recept van Noskos heb gemaakt, ook de basic rub van Noskos op het vlees gedaan.
Een Noskos Pulled Pork eigenlijk....
Ligt er nu een 1,5 uur op, temperatuur rooster: 118 graden, vlees temperatuur: 40 graden.
De bedoeling is om hem volgens het wedstrijd recept van Noskos te bereiden.
Ik heb e.e.a. gelezen over de zone, maar het is me nog niet duidelijk wanneer deze precies begint, ook het punt wanneer je het vlees in de glaze zet is voor mij nog enigszins een raadsel...
Hopelijk kom ik er nog op tijd achter

