- Berichten
- 509
Mijn eerste kip op een bierblik is wat ons betreft goed gelukt, met dank aan noskos' funky chicken rub. (Met Sereh ipv citroen zuur)
Het begin. De kip past er net in.
Na een uur en een kwartier zag de kip er zo uit en was gaar.
en op het bord, heeeerlijk! Het enige wat er aan mankeerde was dat mijn hickorie niet wilde roken. Ik heb een pakje van alufolie gemaakt en op 250? voor verwarmt, maar het wilde niet roken. Het heeft een nacht geweekt. Wat doe ik fout? (Weber Q 220 gas bbq) In ieder geval toch een geslaagde BBQ sessie.

Het begin. De kip past er net in.

Na een uur en een kwartier zag de kip er zo uit en was gaar.

en op het bord, heeeerlijk! Het enige wat er aan mankeerde was dat mijn hickorie niet wilde roken. Ik heb een pakje van alufolie gemaakt en op 250? voor verwarmt, maar het wilde niet roken. Het heeft een nacht geweekt. Wat doe ik fout? (Weber Q 220 gas bbq) In ieder geval toch een geslaagde BBQ sessie.