H
herbertbras
Gast
zaterdag 27-6-2015
door dit forum toch kriebels gekregen en me eerste keer pp gaan maken vrijdag bij de slager een procureur gehaald die heeft het vlees ingerubd en vacu?m getroken
en nachtje in de koelkast gelegd zaterdag ochtend om 9 uur barbecue aan gestoken
was snel op temperatuur en bleef hoed hangen na kwartier vlees op de barbecue
me hulpje was bezig met de watermeloen terwijl vlees lag te garen
na vijf uur geglaceerd tussen door schoot de temp op alles dicht maar nog ging de temp omhoog toen oude handdoek zeiknat gemaakt en op firebox gelegd
en toen de zon weer verdween bleef de temp weer goed hangen na twee uurtjes ingepakt en weer terug kern temp bleef hangen op 63 graden na inpakken kwam het goed na twee uurtjes was kern temperatuur 88 graden opnieuw ingepakt en in de koelbox gelegd na uurtje uitgepakt
en gepu?led toen de saus nav noskos eroverheen (gemaakt door de beste hulp ever me zoontje) en de broodjes opgemaakt
kreeg veel complimenten maar 3 kilo vlees is best veel volgende keer iets kleiner stukje proberen mischien word de buitenkant niet zo donker maar ben best tevreden over me eerste x pp
groetjes herbert en zoon
door dit forum toch kriebels gekregen en me eerste keer pp gaan maken vrijdag bij de slager een procureur gehaald die heeft het vlees ingerubd en vacu?m getroken

en nachtje in de koelkast gelegd zaterdag ochtend om 9 uur barbecue aan gestoken

was snel op temperatuur en bleef hoed hangen na kwartier vlees op de barbecue




en toen de zon weer verdween bleef de temp weer goed hangen na twee uurtjes ingepakt en weer terug kern temp bleef hangen op 63 graden na inpakken kwam het goed na twee uurtjes was kern temperatuur 88 graden opnieuw ingepakt en in de koelbox gelegd na uurtje uitgepakt


kreeg veel complimenten maar 3 kilo vlees is best veel volgende keer iets kleiner stukje proberen mischien word de buitenkant niet zo donker maar ben best tevreden over me eerste x pp
groetjes herbert en zoon