- Berichten
- 79
Hallo allemaal,
gisteren was het dan zover mijn eerste keer PP. Ik heb in grote lijnen het wedstrijdrecept van Noskos gevolgd alleen de dingen gebruikt die ik al in huis had.
Maandagavond het vlees in de rub gezet.


daarna ingepakt in de folie en terug de koelkast in.

Toen was het tijd om te gaan werken
De volgende ochtend het vlees uit de koelkast gehaald en de bbq aangestoken.
Rond 8.30 uur het vlees erop gelegd (hier helaas geen foto van gemaakt).
Rond 13.10 was de kern temperatuur 74 graden celcius.

Vervolgens ingesmeerd met de glaze.

Dit voor 2 uur terug in de bbq en daarna ingepakt en wachten tot de kerntemperatuur 88 graden celcius werd.
Deze temperatuur werd om 16.15 bereikt.

het vocht opgevangen en de PP weer in de Aluminiumfolie verpakt, en na een uur wachten het vlees uit elkaar getrokken en dit was het resultaat (helaas geen andere foto van).

Het was een lange dag maar het was zeker de moeite waard.
gisteren was het dan zover mijn eerste keer PP. Ik heb in grote lijnen het wedstrijdrecept van Noskos gevolgd alleen de dingen gebruikt die ik al in huis had.
Maandagavond het vlees in de rub gezet.


daarna ingepakt in de folie en terug de koelkast in.

Toen was het tijd om te gaan werken

De volgende ochtend het vlees uit de koelkast gehaald en de bbq aangestoken.
Rond 8.30 uur het vlees erop gelegd (hier helaas geen foto van gemaakt).
Rond 13.10 was de kern temperatuur 74 graden celcius.

Vervolgens ingesmeerd met de glaze.

Dit voor 2 uur terug in de bbq en daarna ingepakt en wachten tot de kerntemperatuur 88 graden celcius werd.
Deze temperatuur werd om 16.15 bereikt.

het vocht opgevangen en de PP weer in de Aluminiumfolie verpakt, en na een uur wachten het vlees uit elkaar getrokken en dit was het resultaat (helaas geen andere foto van).

Het was een lange dag maar het was zeker de moeite waard.