- Berichten
- 344
Hallo allemaal,
De afgelopen 2 weken heb ik uitgebreid gespeeld met mijn eerste echte BBQ, een Weber MTP.
Na het spelen met de veilige keuzes waarvoor ik met mijn oude open grill al kon lezen en schrijven, was het tijd om echt aan de slag te gaan.
Op het menu hebben al gestaan:
3-2-1 spare ribs (met kersenhout en maple syrup, eerste keer rookring
Beer can chicken (uit Het Vuur de Baas) - aparte entry voor een uitgebreider verslag
3-2-1 st louis ribs (met agavesiroop en een mengsel van Sweet Baby Ray's Chipotle & Brown Sugar en bruine rum.
MOINK balls (uit Het Vuur de Baas) - yum!
Frikandel burnt ends
De eerste paar gerechten was het een interessant gevecht met de schuiven (en de Inkbird thermometer) maar het is allemaal gelukt en het was heerlijk.
Nu ik het licht heb gezien ga ik op zoek naar nieuwe manieren om onze eigen (oven)klassiekers op de BBQ te doen en deze met jullie te delen.
En natuurlijk om hier de badges te verdienen, te beginnen met de Tokkie
Sent from my GM1913 using Tapatalk
De afgelopen 2 weken heb ik uitgebreid gespeeld met mijn eerste echte BBQ, een Weber MTP.
Na het spelen met de veilige keuzes waarvoor ik met mijn oude open grill al kon lezen en schrijven, was het tijd om echt aan de slag te gaan.
Op het menu hebben al gestaan:
3-2-1 spare ribs (met kersenhout en maple syrup, eerste keer rookring

Beer can chicken (uit Het Vuur de Baas) - aparte entry voor een uitgebreider verslag
3-2-1 st louis ribs (met agavesiroop en een mengsel van Sweet Baby Ray's Chipotle & Brown Sugar en bruine rum.
MOINK balls (uit Het Vuur de Baas) - yum!
Frikandel burnt ends
De eerste paar gerechten was het een interessant gevecht met de schuiven (en de Inkbird thermometer) maar het is allemaal gelukt en het was heerlijk.
Nu ik het licht heb gezien ga ik op zoek naar nieuwe manieren om onze eigen (oven)klassiekers op de BBQ te doen en deze met jullie te delen.
En natuurlijk om hier de badges te verdienen, te beginnen met de Tokkie









Sent from my GM1913 using Tapatalk