B
bluesmobile
Gast
Nou, daar ben ik dan 54 jaar en mijn leven lang gek met eten maken op een vuurtje. Mijn vrouw wordt niet goed van alle barbeques welke ik heb versleten, de een na de ander van klein naar groot, naar opvouwbaar naar gas en lava stenen, skottelbraai, noem maar op....en ik kom altijd weer terug bij een houtskooltje....lekker vuurtje opporren en proberen de zaak goed onder controle te krijgen. Dat 80% van de nederlanders hun eten boven de brandhaard zwartblakeren wist ik al en dat station was ik wel gepasseerd. Maar ik ben me nu echt gaan intereseren voor de kunst van het barbequeen.
Daarom de kogel door de kerk gejaagd en een Weber Premium 57 cm aangeschaft met wat attributen.
De eerste proef-runs inmiddels gehad en ga deze zomer mijn best doen voor het echte werk. De familie staat volledig achter me..(ja, vind je het gek....de eerste spare ribs en chicken wings waren in no time verdwenen)
Ik hoop veel te leren van de mensen op het forum, ik kijk graag de kunst af en wordt een echte BBQ Chef (of is daar een ander woord voor)
De naam is Ron, werk in de IT woon in Utrecht, ander hobbies: muziek maken en op een motor verdwalen door Europa.
Mvg
Ron
Daarom de kogel door de kerk gejaagd en een Weber Premium 57 cm aangeschaft met wat attributen.
De eerste proef-runs inmiddels gehad en ga deze zomer mijn best doen voor het echte werk. De familie staat volledig achter me..(ja, vind je het gek....de eerste spare ribs en chicken wings waren in no time verdwenen)
Ik hoop veel te leren van de mensen op het forum, ik kijk graag de kunst af en wordt een echte BBQ Chef (of is daar een ander woord voor)
De naam is Ron, werk in de IT woon in Utrecht, ander hobbies: muziek maken en op een motor verdwalen door Europa.
Mvg
Ron