- Berichten
- 7.146
Na het Italiaanse thema van gisteren (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=13215.0), vandaag Mexicaans
Kippedijen in blokjes gesneden en gemarineerd in de Chica Mexicana rub (http://www.bbq-nl.com/2009/06/la-chica-mexicana.html), wat olie en een scheutje tequila
Daarna aan spiesen met zoete puntpaprika en ui gestoken

Op het verhoogde rooster van de Monolith:

Heerlijk op een wrap met guacamole (gemaakt door Hilke
), sla en wat cr?me fra?che:

Kippedijen in blokjes gesneden en gemarineerd in de Chica Mexicana rub (http://www.bbq-nl.com/2009/06/la-chica-mexicana.html), wat olie en een scheutje tequila

Daarna aan spiesen met zoete puntpaprika en ui gestoken

Op het verhoogde rooster van de Monolith:

Heerlijk op een wrap met guacamole (gemaakt door Hilke

