2 weken geleden ben ik wezen vissen en heb ik een aantal meervallen gevangen(het was in een forellenkwekerij.....waarom ze het dan forellenkwekerij noemen ..?
)
nu heb ik de vissen gefileerd en de huid er aan laten zitten, en wil ik deze klaar maken.(huid kan er uiteraard nog af).
Ik heb al wat recepten gevonden voor in de pan maar hoe kan ik deze klaar maken op de bbq? En ik heb ook een wsm, en het zou ook gaaf zijn om deze hierop te roken.
Kortom zijn er mensen die er ervaring mee hebben en leuke suggesties hebben?
Alvast bedankt!

nu heb ik de vissen gefileerd en de huid er aan laten zitten, en wil ik deze klaar maken.(huid kan er uiteraard nog af).
Ik heb al wat recepten gevonden voor in de pan maar hoe kan ik deze klaar maken op de bbq? En ik heb ook een wsm, en het zou ook gaaf zijn om deze hierop te roken.
Kortom zijn er mensen die er ervaring mee hebben en leuke suggesties hebben?
Alvast bedankt!