Goedemorgen,
Een tijd terug heb ik zalm koud gerookt in mijn Weber (57 cm doorsnee). Dit was enorm geslaagd en iedereen die het heeft mogen proeven was lyrisch. Ik wil voor kerst daarom opnieuw zalm gaan roken, voor het voorgerecht. Echter was het de vorige keer zo snel op dat ik nu gelijk een grote hoeveelheid wil gaan roken, namelijk drie zalmzijdes. Dit zal niet op één rooster passen aangezien één zalmzijde in de lengte al te lang was en doormidden gesneden al meer dan 50% van het rooster innam.
Weet iemand van jullie een goede manier om meerdere niveaus te creëren in de Weber zodat je (veel) meer kwijt kan? Ik heb wel wat roosters gezien die je er bovenop kan zetten maar die vond ik allemaal nog best duur (meer dan €50,- voor iets wat ik verder nauwelijks ga gebruiken vind ik wat duur), dus ik ben benieuwd of er andere, creatieve, oplossingen zijn? Of heb ik niet goed gezocht en zijn er goedkopere alternatieven voor het rooster wat ik zag?
Ik hoor het graag!
Een tijd terug heb ik zalm koud gerookt in mijn Weber (57 cm doorsnee). Dit was enorm geslaagd en iedereen die het heeft mogen proeven was lyrisch. Ik wil voor kerst daarom opnieuw zalm gaan roken, voor het voorgerecht. Echter was het de vorige keer zo snel op dat ik nu gelijk een grote hoeveelheid wil gaan roken, namelijk drie zalmzijdes. Dit zal niet op één rooster passen aangezien één zalmzijde in de lengte al te lang was en doormidden gesneden al meer dan 50% van het rooster innam.
Weet iemand van jullie een goede manier om meerdere niveaus te creëren in de Weber zodat je (veel) meer kwijt kan? Ik heb wel wat roosters gezien die je er bovenop kan zetten maar die vond ik allemaal nog best duur (meer dan €50,- voor iets wat ik verder nauwelijks ga gebruiken vind ik wat duur), dus ik ben benieuwd of er andere, creatieve, oplossingen zijn? Of heb ik niet goed gezocht en zijn er goedkopere alternatieven voor het rooster wat ik zag?
Ik hoor het graag!