BasBQ
Beef en Steak

Meerdere 3-2-1 sessies. :-)

Vandaag weer een nieuwe sessie om weer wat dingen te proberen.


Blijft toch echt leuk dat smoken:

2014-11-22 Spare Ribs 3,5-1,2-1 01 by Bidle, on Flickr


2014-11-22 Spare Ribs 3,5-1,2-1 02 by Bidle, on Flickr



2014-11-22 Spare Ribs 3,5-1,2-1 03 by Bidle, on Flickr


2014-11-22 Spare Ribs 3,5-1,2-1 04 by Bidle, on Flickr


2014-11-22 Spare Ribs 3,5-1,2-1 05 by Bidle, on Flickr


En al snel mag er weer geproefd worden:

2014-11-22 Spare Ribs 3,5-1,2-1 07 by Bidle, on Flickr


De verplichte close-up:

2014-11-22 Spare Ribs 3,5-1,2-1 08 by Bidle, on Flickr


Al met al weer geleerd en volgend weekend maar weer aan de gang met de ribbels. :D
 
Ziet er weer super uit kerel!!
Top!
 
Prachtig!!! Dat lust ik allemaal wel.
 
Bidle met Nikon... lekker hoor! 14-70 is 24-70 2.8 neem ik aan?
 
D3 hier met 60 2.8 en 105 2.8 macro lensjes... lekker!
 
Vandaag was het weer zo ver,.. een nieuwe kans een nieuwe sessie! :)


Na een uurtje het vertrouwde kleurtje:

2014-11-30 Spare Ribs 3-1,5-1 01 by Bidle, on Flickr


2014-11-29 BGE XL 15 by Bidle, on Flickr

Na twee uur en drie uur nog vertrouwder. ;)

2014-11-30 Spare Ribs 3-1,5-1 02 by Bidle, on Flickr


2014-11-30 Spare Ribs 3-1,5-1 03 by Bidle, on Flickr


Inpakken en rustig wachten:

2014-11-30 Spare Ribs 3-1,5-1 04 by Bidle, on Flickr


Daarna gaat het vlot en al snel konden we weer proeven en beoordelen of het weer in de goede richting is:

2014-11-30 Spare Ribs 3-1,5-1 05 by Bidle, on Flickr


De verplichte close-up:

2014-11-30 Spare Ribs 3-1,5-1 06 by Bidle, on Flickr


Deze was zeker niet verkeerd en geef hem een 9-, kan het na een paar sessies op rij voorlopig weer even laten rusten. ;) :D

 
Nice! moet nog ontbijten.....doe maar een portie ribs :)
 
Ziet er erg lekker uit!
 
Heerlijk Bidle, fantastische plaatjes... je zegt steeds 3-2-1 maar ik lees ook dat je aan het finetunen bent... grofweg 3-2-1 of rolt er echt een andere winnaarsformule uit de bus?
 
Thx, klopt ben flink aan het rommelen. In het begin met de appelsap en appelazijn. Nu met de tijden. Laatst zelfs een keer 4-1-1 enkel om te weten wat er dan echt anders is.

Voor mij is er geen standaard 'opstelling' het is erg afhankelijk van de ribbels. Heb nagenoeg altijd dezelfde. Enkel qua gewicht verschilt het soms (z'n 700gr.) en nu weet ik redelijk wat voor mij de ideale 'opstelling' is. Ga de volgende keren aan de rub werken.
Zo blijf ik iig lekker bezig, daar is het me eigenlijk om te doen. :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan