- Berichten
- 459
Gisteren 2 stukken buik ? 1,5kg van het Gaasterlands kruiden varken gehaald. (iets van ? 21,- totaal)
Per 1,5kg varkens buik
Buikjes goed ingesmeerd en vacuum verpakt.
Elke dag worden ze even liefdevol gemasseerd.
Vrijdag 20 juni mogen ze 24 uur luchten en zaterdag 21 juni gaan ze heel langzaam gerookt worden op het ei.
Ik weet alleen nog niet of ik kersen- of beukenhout ga gebruiken.
Op het moment liggen ze er zo bij:
Per 1,5kg varkens buik
- 34 grm zeezout
- 34 grm bruine suiker
- 9 grm pink salt #1
- 40ml Maple syrup
- 30 grm gekneusde zwarte peper korrels
Buikjes goed ingesmeerd en vacuum verpakt.
Elke dag worden ze even liefdevol gemasseerd.
Vrijdag 20 juni mogen ze 24 uur luchten en zaterdag 21 juni gaan ze heel langzaam gerookt worden op het ei.
Ik weet alleen nog niet of ik kersen- of beukenhout ga gebruiken.
Op het moment liggen ze er zo bij:
