- Berichten
- 5.285
Mijn vrouw is een paar daagjes naar Ibiza en dus de moment om een mannenavond te houden met food & beer.
Eerst naar de Turkse slager, maar die had nu eens niets interessants. Alhoewel Wagyu in promotie van €199/kg nu voor €85/kg. Maar had meer dan 1 kg nodig en dus kostelijk.
Dan maar lukraak bij een andere slager binnengewandeld en die had ook Simmentaler. Wel al gegeten, maar nog nooit zelf gemaakt.
Buiten stond een bord met ‘Week van de steak-friet’. Ik had 1,5kg Simmentaler en kreeg er 3kg frieten bij en 3 zelfgemaakte sauzen. Ok dan.
Amuse: gerookte mergpijpjes met melba toastjes.
Voorgerecht: zalmbonbons (1 vriend had ze nog niet gehad en bleef zagen erover)
Hoofdgerecht: Simmentaler entrecote waarvan 1 met koffierub en de andere mayosear. Was voor mij net iesje te ver. Zat al meer tegen een medium aan. Met krieltjes en slaharten. Die slaharten vallen ook steeds in goede aarde.
Dessert: s’mores quesadilla’s, maar foto’s op de Q vergeten. Steeds een winnaar bij de kids, deze keer bij de vrienden.
Eerst naar de Turkse slager, maar die had nu eens niets interessants. Alhoewel Wagyu in promotie van €199/kg nu voor €85/kg. Maar had meer dan 1 kg nodig en dus kostelijk.
Dan maar lukraak bij een andere slager binnengewandeld en die had ook Simmentaler. Wel al gegeten, maar nog nooit zelf gemaakt.
Buiten stond een bord met ‘Week van de steak-friet’. Ik had 1,5kg Simmentaler en kreeg er 3kg frieten bij en 3 zelfgemaakte sauzen. Ok dan.
Amuse: gerookte mergpijpjes met melba toastjes.
Voorgerecht: zalmbonbons (1 vriend had ze nog niet gehad en bleef zagen erover)
Hoofdgerecht: Simmentaler entrecote waarvan 1 met koffierub en de andere mayosear. Was voor mij net iesje te ver. Zat al meer tegen een medium aan. Met krieltjes en slaharten. Die slaharten vallen ook steeds in goede aarde.
Dessert: s’mores quesadilla’s, maar foto’s op de Q vergeten. Steeds een winnaar bij de kids, deze keer bij de vrienden.