Vandaag was het dan zover, eindelijk is de WSM er gelijk maar Noskos Classic ribs geprobeerd.
Ondanks dat ik er eigenlijk geen tijd voor had.
Ben namelijk de tuin aan het verbouwen om een overkapping te gaan bouwen voor de bbq's ( en ook om lekker onder te kunnen zitten).
Helaas geen uitgebreide rapportage, enkel het eindresultaat.
Had nog wel wat moeite om de temp. Goed te krijgen deze bleef constant op 100 c hangen.
Maar we hebben heerlijk genoten, na zo'n dag hard werken smaakt dit extra lekker natuurlijk.
Ondanks dat ik er eigenlijk geen tijd voor had.
Ben namelijk de tuin aan het verbouwen om een overkapping te gaan bouwen voor de bbq's ( en ook om lekker onder te kunnen zitten).
Helaas geen uitgebreide rapportage, enkel het eindresultaat.
Had nog wel wat moeite om de temp. Goed te krijgen deze bleef constant op 100 c hangen.
Maar we hebben heerlijk genoten, na zo'n dag hard werken smaakt dit extra lekker natuurlijk.
