BasBQ
Beef en Steak

Maidenrun wsm

 
 

Antonv

Sprokkelaar
Berichten
43
Vandaag was het dan zover, eindelijk is de WSM er gelijk maar Noskos Classic  ribs geprobeerd.
Ondanks dat ik er eigenlijk geen tijd voor had.
Ben namelijk de tuin aan het verbouwen om een overkapping te gaan bouwen voor de bbq's ( en ook om lekker onder te kunnen zitten).
Helaas geen uitgebreide rapportage, enkel het eindresultaat.
Had nog wel wat moeite om de temp. Goed te krijgen deze bleef constant op 100  c hangen.
Maar we hebben heerlijk genoten, na zo'n dag hard werken smaakt dit extra lekker natuurlijk.
ff7b2ac236d9cbb4970f8a085f0b8476_zps3af14537.jpg
 
Ribbels altijd goed! Enne de eerste paar runs is de temperatuur wat lastiger onder controle te houden. Als de kiertjes wat dicht zijn geslipt gaat het een stuk beter, controleer ook even je deurtje de mijne moest even 'over de knie' om hem fijn passend te krijgen!
 
nice ribs, altijd lekker en heel vergevingsgezind  :D
 
Vlees is netjes terug getrokken op de botjes, dus zeker goed gaar.
Zou nu best nog een stukje lusten.
 
Lekker hoor!!
 
Ziet er goed uit.
 
Nice!

Tip, als je het onderste rooster niet gebruikt zou ik het eruit laten, dat scheelt schoonmaken ;).
 
Terug
Bovenaan Onderaan