- Berichten
- 16
Vandaag voor het eerst mijn Bastard Urban Large in gebruik genomen. Spareribs dik bevleesd (Sligro) met een standaard rub van de Sligro. (Helaas te laat met bestellen Noskos rub).
Na het aansteken van de Bastard, temp redelijk snel op 120 gekregen en begonnen met de 3 - 0,75 - 1 methode gegaan voor m'n ribben. Ook rookhout, 2 blokken appel toegevoegd. Ze waren naar mijn beleving erg goed gelukt. Ik heb ze uiteindelijk ingesmeerd met standaard BBQ saus van Jack Daniels, ieder rack met een andere smaak. (Honey Barbecue Glaze en een met Hot Chilli).
Maw een goede besteding van de zondag, en smaak naar meer ! We zijn los
Na het aansteken van de Bastard, temp redelijk snel op 120 gekregen en begonnen met de 3 - 0,75 - 1 methode gegaan voor m'n ribben. Ook rookhout, 2 blokken appel toegevoegd. Ze waren naar mijn beleving erg goed gelukt. Ik heb ze uiteindelijk ingesmeerd met standaard BBQ saus van Jack Daniels, ieder rack met een andere smaak. (Honey Barbecue Glaze en een met Hot Chilli).
Maw een goede besteding van de zondag, en smaak naar meer ! We zijn los
