BasBQ
Beef en Steak

Maiden Voyage Bastard Spareribs

 

iDoubt

Tondelzoeker
Berichten
16
Vandaag voor het eerst mijn Bastard Urban Large in gebruik genomen. Spareribs dik bevleesd (Sligro) met een standaard rub van de Sligro. (Helaas te laat met bestellen Noskos rub).

Na het aansteken van de Bastard, temp redelijk snel op 120 gekregen en begonnen met de 3 - 0,75 - 1 methode gegaan voor m'n ribben. Ook rookhout, 2 blokken appel toegevoegd. Ze waren naar mijn beleving erg goed gelukt. Ik heb ze uiteindelijk ingesmeerd met standaard BBQ saus van Jack Daniels, ieder rack met een andere smaak. (Honey Barbecue Glaze en een met Hot Chilli).

Maw een goede besteding van de zondag, en smaak naar meer ! We zijn los :)

E41A5F8E-9885-43F3-B613-964CAD4A597F.jpeg

0C0624B5-4FFB-400E-B54B-E74C7308BE56.jpeg

IMG_3033.jpeg

IMG_3034.jpeg

IMG_3035.jpeg

IMG_3036.jpeg

IMG_3037.jpeg


IMG_3037.jpeg
 
Lekker, mooi begin op de basterd.
 
Lekker hoor Mooie ribbels, mooie Q, mooi meubel 👌
 
Lekkere ribbels ligt het aan mij of zie ik de foto’s dubbel


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Mooie run om de Q vies te maken. Ziet er goed uit. Niks mis mee zo.
Heeft Basterd nu de zelfde afdichting als Kamado Joe heeft?
 
Ziet er erg lekker uit, en wat is de Bastard nog lekker schoon op de eerste foto !!!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan