BasBQ
Beef en Steak

Maiden run van WSM

 

Beeckie

Sprokkelaar
Berichten
27
Ik deze week mijn nieuwe WSM ingehuldigd. En was van mening dat Ribs daar ideaal voor waren.
Ben voor 3 - 1,5 - 1 gegaan. Met Noskos zijn basis rub

Ik heb ineens maar een aardewerken schaal in de waterpan gelegd aangezien de meeste gebruikers daar wel positief over waren.
Soms schiet de temperatuur nog wel een keertje door maar dat zal de onervarenheid wel zijn. Al bij al waren de Ribs super.

b3ed21368c65dffa88088aeab7674e5b.jpg
f5fc7826fe1c2ad2f44efb78cfbfac61.jpg
83d555b6c8b58846cda66ba7594703f3.jpg
 
lekker hoor, veel plezier met je WSM
 
Een goed begin.... ;)
 
Gaat vast elke keer beter!

Je hebt lekkere krokante uiteindjes ;)  Die 2 slabs zou je in kunnen korten zodat je 4 porties krijgt en je ze mooier over het rooster kunt verdelen... had je er ook rookhout bij gebruikt?

Veel geluk met je mooie smoker!
 
MMMMMMM, krijg er honger van als ik dit zie.
 
Geen idee hoe het werkt met de temperatuur regeling op zo'n WSM maar ongeacht welke Q je hebt je wordt alleen ervaren door het vaak te doen. :p
Dus snel weer opnieuw een poging wagen.
 
RvH6511 zei:
Geen idee hoe het werkt met de temperatuur regeling op zo'n WSM maar ongeacht welke Q je hebt je wordt alleen ervaren door het vaak te doen. :p
Dus snel weer opnieuw een poging wagen.

That's the spirit !!!!!! :D
 
Lekker !
 
Gefeliciteerd met je WSM, mooi resultaat en wordt alleen nog maar beter!
 
Terug
Bovenaan Onderaan