Voor alles moet een eerste keer zijn. Daarom gelijk twee vliegen in een klap.
Het was best spannend, maar zeer gaaf om te doen.
De PP volgens de religie van Noskos, waarvoor mijn enorme dank!!!!!
Begonnen met het injecteren van de procureur....
En vervolgens een commerciele rub gebruikt van Apollo. Deze kwam ik bij de Hanos tegen. De kaneel had er van mij uit gemogen.
Deze vervolgens ingepakt en een nachtje in de koelkast in laten trekken.
Vanmorgen even over 8 de procureur in de UDS gelegd......
De UDS bleef toen nog keurig consistent rond de 121 graden
Na bijna 5 uur de glaze erop.......
Vanaf hier kreeg ik moeite de UDS op temperstuur te houden. Of het door de weersverandering kwam weet ik niet zeket, maar is wel een handig excuus.
Bij kerntemperatuur van 77 goed ingepakt
Kwart voor 5 na een aantal keer de temperatuur boven de 130 te hebben gehad kwam de procureur tot een kerntemperatuur van 88 graden.
Daarna een uurtje laten rusten. Het uitpakken is dan net als een cadeautje......
Er kwam helaas niet veel vocht mee voor de eindsaus. Misschien weet iemand wat daar de reden van kan zijn?
Hij lijkt me erg droog, wel blij met een mooie rookring.
Uit elkaar trekken met 2 vorken en de eindsaus erdoor gaf dit heerlijke resultaat
De smaak was top.... Heerlijk zacht lekker vol en zeer mals.
Ik ga dit zeker nog meer maken. Dan met een iets meer spicy rub.
Het was best spannend, maar zeer gaaf om te doen.
De PP volgens de religie van Noskos, waarvoor mijn enorme dank!!!!!
Begonnen met het injecteren van de procureur....

En vervolgens een commerciele rub gebruikt van Apollo. Deze kwam ik bij de Hanos tegen. De kaneel had er van mij uit gemogen.

Deze vervolgens ingepakt en een nachtje in de koelkast in laten trekken.
Vanmorgen even over 8 de procureur in de UDS gelegd......

De UDS bleef toen nog keurig consistent rond de 121 graden

Na bijna 5 uur de glaze erop.......


Vanaf hier kreeg ik moeite de UDS op temperstuur te houden. Of het door de weersverandering kwam weet ik niet zeket, maar is wel een handig excuus.
Bij kerntemperatuur van 77 goed ingepakt

Kwart voor 5 na een aantal keer de temperatuur boven de 130 te hebben gehad kwam de procureur tot een kerntemperatuur van 88 graden.
Daarna een uurtje laten rusten. Het uitpakken is dan net als een cadeautje......

Er kwam helaas niet veel vocht mee voor de eindsaus. Misschien weet iemand wat daar de reden van kan zijn?
Hij lijkt me erg droog, wel blij met een mooie rookring.

Uit elkaar trekken met 2 vorken en de eindsaus erdoor gaf dit heerlijke resultaat


De smaak was top.... Heerlijk zacht lekker vol en zeer mals.
Ik ga dit zeker nog meer maken. Dan met een iets meer spicy rub.