- Berichten
- 3.172
Hallo BBQ vrienden,
Nu ik al een aantal X mijn nieuwe WSM heb opgestookt, puur om "temperatuur regeling" onder de knie te krijgen,
denk ik dat het tijd is om echt te gaan "koken" en dit met jullie te delen!! :
Ribs op de 321 methode, al ben ik er nog niet uit of het 311 wordt!! ??? (advies welkom
)
Eerst de ribs ontdaan van vlies en overbodig vet
Daarna lekker gerubt met 2 soorten rub;
2 ribjes met Blues Hog en de andere 2 met Uncle Kenny's rib rub.
De ribbels liggen lekker te chillen in de koelkast.
Morgen, rond een uur of 12 langzaam de WSM opstarten en dan zullen we wel zien.
Ik heb er in ieder geval veel zin in en ik houd jullie natuurlijk op de hoogte!! ;D
Greetz Marco
Nu ik al een aantal X mijn nieuwe WSM heb opgestookt, puur om "temperatuur regeling" onder de knie te krijgen,
denk ik dat het tijd is om echt te gaan "koken" en dit met jullie te delen!! :

Ribs op de 321 methode, al ben ik er nog niet uit of het 311 wordt!! ??? (advies welkom

Eerst de ribs ontdaan van vlies en overbodig vet

Daarna lekker gerubt met 2 soorten rub;
2 ribjes met Blues Hog en de andere 2 met Uncle Kenny's rib rub.



De ribbels liggen lekker te chillen in de koelkast.
Morgen, rond een uur of 12 langzaam de WSM opstarten en dan zullen we wel zien.
Ik heb er in ieder geval veel zin in en ik houd jullie natuurlijk op de hoogte!! ;D
Greetz Marco