- Berichten
- 495
Vandaag moest de nieuwe BBQ een inwijding krijgen! Het plan was eerst vrijdag, maar het weer liet het niet toe hier aan de kust. Er lag zelfs een laag zand op de maagdelijke Q.
Op het menu staat een BCC met zelfgemaakte appelmoes en als toetje Eton Mess.
Heel enthousiast begonnen, maar plaatjes schieten en het eten (voor)bereiden is toch een kunst. Dus vergat ik dit nog wel eens.
Als eerste de Maiskip in de kruiden gezet, dit waren Cajun kruiden van AH.
Q aangezet
De kip ontmoet de dronken lover
Kip op blik en Q
Deksel erop.
Hier nog een foto van kersenhout na het kloven (gekregen via MP)
Heel enthousiast geen foto van kippie van de Q af maar wel klaar voor het mes
Hier stond alles klaar voor het feestmaal
Eton Mess in aanbouw, merenques brokkelen over slagroom met aardbeien
Het resultaat
We vonden de kip heerlijk! Het vlees was sappig en samen met de appelmoes een topper
Bedankt voor het kijken
Op het menu staat een BCC met zelfgemaakte appelmoes en als toetje Eton Mess.
Heel enthousiast begonnen, maar plaatjes schieten en het eten (voor)bereiden is toch een kunst. Dus vergat ik dit nog wel eens.
Als eerste de Maiskip in de kruiden gezet, dit waren Cajun kruiden van AH.
Q aangezet

De kip ontmoet de dronken lover

Kip op blik en Q

Deksel erop.

Hier nog een foto van kersenhout na het kloven (gekregen via MP)

Heel enthousiast geen foto van kippie van de Q af maar wel klaar voor het mes

Hier stond alles klaar voor het feestmaal

Eton Mess in aanbouw, merenques brokkelen over slagroom met aardbeien


Het resultaat

We vonden de kip heerlijk! Het vlees was sappig en samen met de appelmoes een topper
Bedankt voor het kijken