Ik had nog een stuk buikspek uit Duitsland maar het is al gepekeld en dat vind ik te zout , dus heb ik het laten weken in kraanwater voor een uurtje of 5 en toen droog gedept en in gesmeerd met een mengsel van een gekochte curry pasta en Honing en wat gaatjes geprikt in het buikspek dus kon het lekker in trekken.
Dit was een probeersel en ik moet zeggen het was heerlijk.
Nu nog wat foto's.
Het in gesmeerde buikspek.
De pasta.
Deze honing.
Op de BBQ.
Klaar denk ik en laten rusten.
Op de machine.
Mijn allerbeste hulp dit kan ze veel beter dan ik , zien jullie hoe mager het is?
Dit was een probeersel en ik moet zeggen het was heerlijk.
Nu nog wat foto's.

Het in gesmeerde buikspek.

De pasta.

Deze honing.

Op de BBQ.

Klaar denk ik en laten rusten.

Op de machine.

Mijn allerbeste hulp dit kan ze veel beter dan ik , zien jullie hoe mager het is?
