TheFoodSnobFrog
Vuurmaker
- Berichten
- 78
Hallo ;D
Ik ben een Fransman die al bijna 20 jaren in Amsterdam woont, ik ben ook gedeeltelijk opgegroeid in de VS - ik ben drietalig maar ik kan helaas helemaal geen Nederlandse schrijven dus allereerst wil ik mijn excuses aanbieden voor mijn slechte geschreven Nederlandse
Ik ben een echte "foodie": ik ga naar veel restaurants (meestal Michelin sterren) overal in Europa, ik schrijf een blog over reizen, eten en wijnen, ik hou van lekker koken en ik ben helemaal gek op BBQ (grillen en smoken) of course waar ik dan mn Amerikaanse en Franse "roots" mooi kan combineren :-\
Voor de grap, heb ik ook meegemaakt aan de Nederlandse versie van Top Chef, de tweede seizoen, en daarom zeg ik niet zoveel meer over mijn zelf: misschien kan iemand raden wie ik ben of wat m'n eerste naam is? Een leuke (makkelijk) raadsel voor jullie dacht ik
Ik ben heel blij dat ik dit forum gevonden heb met mensen die net zo gek zijn als ik
Ik weet zeker dat ik hier veel kan leren (en delen) en m'n ultime doel is misschien een keertje meedoen aan een BBQ competitie...
Hieronder zet ik een paar leuke photos van mij:
Fricandeau en Rosbief - Indirect
Karbonades met Lard en Giant Aubergine - Smoked
Bij m'n favoriet slager...
Lamsbout met Proven?al kruiden- Smoked
Lams Carr? en Varkensrollade in Jack Daniels marinade, glaze en houtsnippers - Indirect
Ik ben een Fransman die al bijna 20 jaren in Amsterdam woont, ik ben ook gedeeltelijk opgegroeid in de VS - ik ben drietalig maar ik kan helaas helemaal geen Nederlandse schrijven dus allereerst wil ik mijn excuses aanbieden voor mijn slechte geschreven Nederlandse

Ik ben een echte "foodie": ik ga naar veel restaurants (meestal Michelin sterren) overal in Europa, ik schrijf een blog over reizen, eten en wijnen, ik hou van lekker koken en ik ben helemaal gek op BBQ (grillen en smoken) of course waar ik dan mn Amerikaanse en Franse "roots" mooi kan combineren :-\
Voor de grap, heb ik ook meegemaakt aan de Nederlandse versie van Top Chef, de tweede seizoen, en daarom zeg ik niet zoveel meer over mijn zelf: misschien kan iemand raden wie ik ben of wat m'n eerste naam is? Een leuke (makkelijk) raadsel voor jullie dacht ik

Ik ben heel blij dat ik dit forum gevonden heb met mensen die net zo gek zijn als ik

Ik weet zeker dat ik hier veel kan leren (en delen) en m'n ultime doel is misschien een keertje meedoen aan een BBQ competitie...
Hieronder zet ik een paar leuke photos van mij:
Fricandeau en Rosbief - Indirect

Karbonades met Lard en Giant Aubergine - Smoked

Bij m'n favoriet slager...

Lamsbout met Proven?al kruiden- Smoked

Lams Carr? en Varkensrollade in Jack Daniels marinade, glaze en houtsnippers - Indirect
