BasBQ
Beef en Steak

Maar weer eens picanha

 

drdre67

Stoker
Berichten
303
Zondag de keg maar eens aangestoken om een stukje picanha te bereiden.
Rustig laten ontdooien, beetje zeezout erop.
Keg op 110 graden gezet met wat stukken wijnvat tot een kern van 48 graden.
Daarna de keg naar 250 graden geblazen voor een streepje en korstje.
Nog even 10 minuten rusten en daarna smullen.
Het zou eigenlijk vaker op het menu moeten staan maar op de een of andere manier komt het er steeds niet van.


ed4291305a93c19939361508bfc4f516.jpg


d8c80307cf7ea3603f0e683bb69091b9.jpg


ad72bdbda491069ee0e1ea8ce427d9d3.jpg


342052f3fa2ee672e617663140ef7c5e.jpg


55dbcdb518fe44a9ca7690513374a1cc.jpg


fc4697db1d04cee2585570d4e69f528f.jpg
 
blijft zeker een lekker stuk vlees
 
Wat een heerlijk stuk vlees is dat toch, we krijgen spontaan weer trek.
Maar na al dat vlees van het weekend besloten om een vleesloze dag te houden.  :D !

Ik heb er nu al spijt van.  =)) !
 
Ziet er heerlijk uit! Ik heb hem gisteren ook gemaakt maar die was toch minder mooi rood dan deze van jouw.
Ik geloof dat ik deze vakantie nog maar is moet oefenen  :D :D
 
Dat is een heel mooi stuk vlees dat je daar op de plank hebt liggen , lekker rood , heerlijk 😋
 
Lekker hoor!
 
Lust ik wel
 
Ziet er goed uit!

 
Terug
Bovenaan Onderaan