- Berichten
- 1.525
zoals al eerder op dit forum gemeld moest het er maar weer eens van komen dus wegens tijdgebrek het kippetje in de diepvries en de rest maar eens bereiden 

ribbels in de smokey BBQ-rub van de lidl

1 procureur ge?njecteerd en gerubt volgens wedstrijdrecept van Dennis (waarvoor dank)

de bacon ligt ondertussen in de koelkast en die is zondag aan de beurt

de andere procureur is voor vanavond en dat wordt red roasted porc (char siu)

opengesneden, ingeprikt en ingesmeerd met een mix van het potje en het zakje

en dit een nachtje laten liggen

nachtje gerust!

and we are off

wordt vervolgd



ribbels in de smokey BBQ-rub van de lidl

1 procureur ge?njecteerd en gerubt volgens wedstrijdrecept van Dennis (waarvoor dank)

de bacon ligt ondertussen in de koelkast en die is zondag aan de beurt


de andere procureur is voor vanavond en dat wordt red roasted porc (char siu)

opengesneden, ingeprikt en ingesmeerd met een mix van het potje en het zakje

en dit een nachtje laten liggen

nachtje gerust!

and we are off


wordt vervolgd

