- Berichten
- 1.546
zoals al eerder op dit forum gemeld moest het er maar weer eens van komen dus wegens tijdgebrek het kippetje in de diepvries en de rest maar eens bereiden
ribbels in de smokey BBQ-rub van de lidl
1 procureur ge?njecteerd en gerubt volgens wedstrijdrecept van Dennis (waarvoor dank)
de bacon ligt ondertussen in de koelkast en die is zondag aan de beurt
de andere procureur is voor vanavond en dat wordt red roasted porc (char siu)
opengesneden, ingeprikt en ingesmeerd met een mix van het potje en het zakje
en dit een nachtje laten liggen
nachtje gerust!
and we are off
wordt vervolgd
ribbels in de smokey BBQ-rub van de lidl
1 procureur ge?njecteerd en gerubt volgens wedstrijdrecept van Dennis (waarvoor dank)
de bacon ligt ondertussen in de koelkast en die is zondag aan de beurt
de andere procureur is voor vanavond en dat wordt red roasted porc (char siu)
opengesneden, ingeprikt en ingesmeerd met een mix van het potje en het zakje
en dit een nachtje laten liggen
nachtje gerust!
and we are off
wordt vervolgd