- Berichten
- 7.307
Beste BBQ-vrienden!
Afgelopen weekend gingen we echt laag en traag... pepers roken en drogen:

We begonnen met wat groene verse, wat oudere groenere (die rood geel waren geworden) en rode chillies en een verdwaalde zoete oranje mini paprika:

Alles snijden en steeltjes eraf:


Dan het ei stabiel op 70?C brengen en houden met een heerlijk blokje mesquite hout voor een zalige rook:


Het duurde lekker lang (een uurtje of 8 bij elkaar) en rook dus erg lekker in de tuin. Zo lekker dat ik dorst kreeg:

Straks alles lekker malen en verpulveren voor een Awesome Chili Mix voor onze Foodporn Factory!

In het koffiemolentje ermee en dan lekker even draaien:

En dat ruikt me lekker rokerig en pittig!

Bedankt voor het kijken!
Afgelopen weekend gingen we echt laag en traag... pepers roken en drogen:

We begonnen met wat groene verse, wat oudere groenere (die rood geel waren geworden) en rode chillies en een verdwaalde zoete oranje mini paprika:

Alles snijden en steeltjes eraf:


Dan het ei stabiel op 70?C brengen en houden met een heerlijk blokje mesquite hout voor een zalige rook:


Het duurde lekker lang (een uurtje of 8 bij elkaar) en rook dus erg lekker in de tuin. Zo lekker dat ik dorst kreeg:

Straks alles lekker malen en verpulveren voor een Awesome Chili Mix voor onze Foodporn Factory!

In het koffiemolentje ermee en dan lekker even draaien:

En dat ruikt me lekker rokerig en pittig!

Bedankt voor het kijken!