BasBQ
Beef en Steak

Lower en Slower kan haast niet... Red Hot Chili en Jalape?o Peppers!

zo zeg dat is gaaf, dat moet ik ook maar een sdoen, ben zo gek op die pepers, maar dit nog niet geprobeert.
 
Wauw! Ziet er fantastisch uit!

Even een noob-vraagje:
Zou je dit ook 1 op 1 kunnen toepassen voor het maken van gerookt paprikapoeder?
En hoelang zou zelfgerookt paprika of chillipoeder houdbaar zijn?
Het lijkt me namelijk handig op tijdens een sessie meteen een flinke hoeveelheid te maken.

 
Paprikapoeder, ui poeder, knoflookpoeder, zout. Allemaal te doen. Houdbaarheid geen idee, net zolang als normaal? Zolang er niet op groeit en vooral de smaak goed blijft lijkt het mij prima. Wel net als andere kruiden een beetje koel en donker bewaren.
 
Thanks Silver!

En is het verstandig om dit tegelijktijd te maken of krijg je dan last van smaakoverdracht?
 
Job7777 zei:
Thanks Silver!

En is het verstandig om dit tegelijktijd te maken of krijg je dan last van smaakoverdracht?
Euh... Geen idee of je smaak overdracht krijgt (nooit tegelijkertijd gedaan).
Krijg je smaak overdracht als je Pulled pork en spareribs (of kip of whatever) tegelijkertijd klaar maakt? Geen flauw idee. Ik denk dat het op zich wel mee zal vallen.
(Even proberen te beredeneren vanuit logica )
 
Typisch gevalletje van "er is maar 1 manier om er achter te komen.."  :D
 
Wederom erg mooi in beeld gebracht. Altijd wel een genot om te kwijlen.
 
Gaaf dit Sander. Mooi reportage ook weer, ik proef de pepers al en beetje. Die lijken me ook heerlijk op beef jerky.
 
Terug
Bovenaan Onderaan