- Berichten
- 88
Dag allemaal! Ik ben een enthousiaste beginneling in het barbecuen en wil graag wat vaker low en slow sessies doen. Wat grotere stukken vlees enzo. Ik heb nu een Weber 47cm. Op zich best geschikt voor low en slow, maar juist met de grotere stukken vlees is het soms toch een beetje passen en meten. Vooral om ervoor te zorgen dat niet stiekem toch een stuk vlees direct boven de kolen hangt.
Ik heb graag jullie advies. Stel ik heb een budget van ongeveer 250 euro. Koop ik dan:
- Een (kleine) Weber Smokey Mountain, 37 cm
- Een Weber 57 cm ketel
- Een UDS
Of heel iets anders? En waarom dan?
Ik ben uiteraard op zoek naar de beste prijs / kwaliteit, maar ook iets dat een beetje praktisch is (bijv. gemakkelijk briketten toevoegen tijdens lange sessies).
Ik heb graag jullie advies. Stel ik heb een budget van ongeveer 250 euro. Koop ik dan:
- Een (kleine) Weber Smokey Mountain, 37 cm
- Een Weber 57 cm ketel
- Een UDS
Of heel iets anders? En waarom dan?
Ik ben uiteraard op zoek naar de beste prijs / kwaliteit, maar ook iets dat een beetje praktisch is (bijv. gemakkelijk briketten toevoegen tijdens lange sessies).