Zaterdag sinds lange tijd de KEG weer eens opgestookt .
Dagje van te voren 2 kg buikspek in de marinade gezet volgens onderstaande receptje.(bluesmoke ter inspiratie gebruikt )
1.5 kop Zoete Soja Saus (Ketjap)
2 theelepels Gember Poeder
6 theelepels Snees Poeirie
8-12 tenen verse Knoflook, geplet en fijngehakt
(of 2-3 eetlepels knoflookpoeder)
6 uurtjes op 90 graden en nog 1 uurtje op 150.
Resultaat. ..
Dank voor de aandacht.
Dagje van te voren 2 kg buikspek in de marinade gezet volgens onderstaande receptje.(bluesmoke ter inspiratie gebruikt )
1.5 kop Zoete Soja Saus (Ketjap)
2 theelepels Gember Poeder
6 theelepels Snees Poeirie
8-12 tenen verse Knoflook, geplet en fijngehakt
(of 2-3 eetlepels knoflookpoeder)
6 uurtjes op 90 graden en nog 1 uurtje op 150.
Resultaat. ..







Dank voor de aandacht.