Vanavond de kippenpoten van mele best klaar gemaakt bijna volgens recept, had alleen geen tijm. Ik vond ze eigenlijk nogal flauw van smaak, vlees was wel super sappig kwam ook mooi van het bot.
Het was niet wat ik er van verwacht had.
Maar de Longhaas was geweldig! Beetje ingesmeerd met olijfolie en biefstuk kruiden van Versteeg erop. Heb de Longhaas eerst indirect tot een kern van 40 graden, daarna direct tot 55 graden en nog even laten rusten in de folie. Wat een lekker stuk vlees is dat!!!
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Het was niet wat ik er van verwacht had.
Maar de Longhaas was geweldig! Beetje ingesmeerd met olijfolie en biefstuk kruiden van Versteeg erop. Heb de Longhaas eerst indirect tot een kern van 40 graden, daarna direct tot 55 graden en nog even laten rusten in de folie. Wat een lekker stuk vlees is dat!!!







Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk