Cass Casey
Tondelzoeker
- Berichten
- 12
Zo, mijn eerste bijdrage aan dit forum... Zaterdag tijdens een BBQ met vrienden voor het eerst Lomo el Trapo gemaakt. Een (Uruguyaanse) runderhaas, verpakt in zeezout, oregano en een katoenen theedoek (bij gebrek aan een katoenen luier). Ongeveer twee maal 7 ? 8 minuten op de kolen (iets te kort bleek achteraf). Ongelooflijk smakelijk en mals vlees. Mijn gasten waren erg verrast en ikzelf eigenlijk ook wel. Het eindresultaat is visueel niet eens zo'n spektakel, maar z?ker aan te raden!
Ben vergeten foto's te maken van het aansnijden. 't was ook zo lekker... Maar vlees was aanvankelijk te rood, dus nog even op 't rooster gelegd om extra te grillen.



Ben vergeten foto's te maken van het aansnijden. 't was ook zo lekker... Maar vlees was aanvankelijk te rood, dus nog even op 't rooster gelegd om extra te grillen.