- Berichten
- 451
Cass Casey heeft onlangs dit gerecht gemaakt. Om mijn todo lijst niet te lang te maken heb ik maar besloten om dit gerecht meteen te gaan bereiden vandaag.
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/high-fast/lomo-el-trapo-8301/
Ik had geen ossehaas, dan maar met een varkenshaasje.
Doekie, zout (met eiwit er doorheen, tip van Jappert.), oprollen en touwtjes eromheen. Ik heb als kruiden oregano en wat groene chili gebruikt (potje wat ik gekocht had in New Mexcio). Nu even wachten want hij gaat er vanavond pas op natuurlijk.
O ja die thermometer van Ikea heb ik nu ook. De goede recenties in het draadje van de Stichting Lekker Dier heb ik maar meteen in de praktijk gebracht.
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/high-fast/lomo-el-trapo-8301/
Ik had geen ossehaas, dan maar met een varkenshaasje.

Doekie, zout (met eiwit er doorheen, tip van Jappert.), oprollen en touwtjes eromheen. Ik heb als kruiden oregano en wat groene chili gebruikt (potje wat ik gekocht had in New Mexcio). Nu even wachten want hij gaat er vanavond pas op natuurlijk.
O ja die thermometer van Ikea heb ik nu ook. De goede recenties in het draadje van de Stichting Lekker Dier heb ik maar meteen in de praktijk gebracht.
