- Berichten
- 76
Iemand vertelde mij eens over een BBQ gerecht met een theedoek en direct op de kolen. Dit moest ik proberen !!!
Theedoek in de rode wijn.
Opgerold in een zoutbedje.
Uiteraard past de mijne niet en moet ik hem in een bochtje leggen.
BBQ op 200 graden, na 9 minuten omdraaien tot een kerntemperatuur van 52C.
Uiterst tevreden met de kleur en smaak.
Super stukkie mals vlees en achteraf best makkelijk klaar te maken.
(en leuk om te maken)
Biergondi?r of Bourgonbierder achter de Bastard.

Theedoek in de rode wijn.

Opgerold in een zoutbedje.

Uiteraard past de mijne niet en moet ik hem in een bochtje leggen.
BBQ op 200 graden, na 9 minuten omdraaien tot een kerntemperatuur van 52C.

Uiterst tevreden met de kleur en smaak.
Super stukkie mals vlees en achteraf best makkelijk klaar te maken.
(en leuk om te maken)
Biergondi?r of Bourgonbierder achter de Bastard.