- Berichten
- 1.035
Deze stond al heel lang op het verlanglijstje. Toch vakantie en zee?n van tijd dus gewoon doen.
Een zout korst gemaakt van eiwit van twee eieren, 2 kilo grof zeezout en een beetje Todds Dirt.
		
		
	
	
		 
	
Anderhalve kilo Ossenhaas
		 
	
Origami
		 
	
		 
	
Geen slagerstouw voor handen dus dan zo maar
		 
	
De hete brokjes op de WGA
		 
	
De fik er in
		 
	
Gezien de dikte van het stuk 2x 10 minuten aangehouden
		 
	
Bij een kern van 48 graden eraf gehaald
		 
	
En openbreken maar
		 
	
		 
	
		 
	
Ik was te ongeduldig en nieuwsgierig. Had hem beter nog 10 minuten kunnen laten rusten dan was de kern misschien nog wat gaarder geweest en minder sappen verloren...... leer momentje!
		 
	
Geen foto's van het bordje, te veel honger. We hadden MOINKs als voorgerecht en Mikes award winning aardappelsalade erbij.
	
		
			
		
		
	
				
			Een zout korst gemaakt van eiwit van twee eieren, 2 kilo grof zeezout en een beetje Todds Dirt.
 
	Anderhalve kilo Ossenhaas
 
	Origami
 
	 
	Geen slagerstouw voor handen dus dan zo maar
 
	De hete brokjes op de WGA
 
	De fik er in
 
	Gezien de dikte van het stuk 2x 10 minuten aangehouden
 
	Bij een kern van 48 graden eraf gehaald
 
	En openbreken maar
 
	 
	 
	Ik was te ongeduldig en nieuwsgierig. Had hem beter nog 10 minuten kunnen laten rusten dan was de kern misschien nog wat gaarder geweest en minder sappen verloren...... leer momentje!
 
	Geen foto's van het bordje, te veel honger. We hadden MOINKs als voorgerecht en Mikes award winning aardappelsalade erbij.
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		
 
 
		
 
 
		 :blush: B-)
 :blush: B-) 
 
		 
 
		 
 
		