- Berichten
- 1.035
Deze stond al heel lang op het verlanglijstje. Toch vakantie en zee?n van tijd dus gewoon doen.
Een zout korst gemaakt van eiwit van twee eieren, 2 kilo grof zeezout en een beetje Todds Dirt.
Anderhalve kilo Ossenhaas
Origami
Geen slagerstouw voor handen dus dan zo maar
De hete brokjes op de WGA
De fik er in
Gezien de dikte van het stuk 2x 10 minuten aangehouden
Bij een kern van 48 graden eraf gehaald
En openbreken maar
Ik was te ongeduldig en nieuwsgierig. Had hem beter nog 10 minuten kunnen laten rusten dan was de kern misschien nog wat gaarder geweest en minder sappen verloren...... leer momentje!
Geen foto's van het bordje, te veel honger. We hadden MOINKs als voorgerecht en Mikes award winning aardappelsalade erbij.
Een zout korst gemaakt van eiwit van twee eieren, 2 kilo grof zeezout en een beetje Todds Dirt.

Anderhalve kilo Ossenhaas

Origami


Geen slagerstouw voor handen dus dan zo maar

De hete brokjes op de WGA

De fik er in

Gezien de dikte van het stuk 2x 10 minuten aangehouden

Bij een kern van 48 graden eraf gehaald

En openbreken maar



Ik was te ongeduldig en nieuwsgierig. Had hem beter nog 10 minuten kunnen laten rusten dan was de kern misschien nog wat gaarder geweest en minder sappen verloren...... leer momentje!

Geen foto's van het bordje, te veel honger. We hadden MOINKs als voorgerecht en Mikes award winning aardappelsalade erbij.