Beste Qers,
Ik ben nu live bezig met het klaar maken van de Pork Belly ribs.
De rub is van van Beekum spareribs rub en wat extra bruine suiker
Ik heb wat kraakbeen weggesneden (heel graag tip hoeveel en hoever dit eigenlijk moet want heb hier geen ervaring mee) en toen in de rub gezet voor een uurtje.
Erna op de bbq en hanteer de 3-2-1 methode van NOSKOS.
Moesten de 2 ribben doormidden snijden ivm de grote.
TBC over ongeveer een uurtje
Het uurtje werd wat langer.
Maar was zeker lekker.
Inderdaad ja het oranje gedeelte snijdt ik voortaan eraf.
Was wat vlees maar meeste kraakbeen.
verder smaak heerlijk maar nog niet zo dat het vlees er echt afviel.
Daar nog tips voor?
Erna nog een kip gemaakt (zie foto) dametje was wederom erg lekker maar al met al misschien net wat veel ..
Fijn weekend allemaal!
Ik ben nu live bezig met het klaar maken van de Pork Belly ribs.
De rub is van van Beekum spareribs rub en wat extra bruine suiker
Ik heb wat kraakbeen weggesneden (heel graag tip hoeveel en hoever dit eigenlijk moet want heb hier geen ervaring mee) en toen in de rub gezet voor een uurtje.
Erna op de bbq en hanteer de 3-2-1 methode van NOSKOS.
Moesten de 2 ribben doormidden snijden ivm de grote.
TBC over ongeveer een uurtje
Het uurtje werd wat langer.
Maar was zeker lekker.
Inderdaad ja het oranje gedeelte snijdt ik voortaan eraf.
Was wat vlees maar meeste kraakbeen.
verder smaak heerlijk maar nog niet zo dat het vlees er echt afviel.
Daar nog tips voor?
Erna nog een kip gemaakt (zie foto) dametje was wederom erg lekker maar al met al misschien net wat veel ..
Fijn weekend allemaal!
Laatst bewerkt: